side_banner

nyheder

Farvebelagte coils er baseret på varmgalvaniseret plade, varmgalvaniseret plade, el-galvaniseret plade osv. Efter overfladeforbehandling (kemisk affedtning og kemisk konverteringsbehandling) påføres et eller flere lag organiske belægninger på overfladen , og så Et produkt, der er blevet hærdet ved bagning.Det er opkaldt efter farven stålspoler belagt med organiske belægninger i forskellige farver, kaldet farvebelagte spoler.Det farvebelagte stålbånd med varmgalvaniseret stålbånd som basismateriale er beskyttet af zinklaget, og den organiske belægning på zinklaget spiller en dækkende og beskyttende rolle for at forhindre stålbåndet i at ruste, og levetiden er længere end den galvaniserede strimmel, ca. 1,5 gange.

 

Farvebelagt spoleanvendelse: Farvebelagt spole har let vægt, smukt udseende og god anti-korrosionsevne og kan behandles direkte.Farven er generelt opdelt i grå, havblå og murstensrød.Det bruges hovedsageligt i reklameindustrien, byggeindustrien, husholdningsapparatindustrien og elektrisk industri., møbelindustrien og transportbranchen.

Malingen, der anvendes i den farvebelagte spiral, vælger den passende harpiks i henhold til brugsmiljøet, såsom polyestersiliciummodificeret polyester, polyvinylchloridplastisol, polyvinylidenchlorid osv. Brugerne kan vælge efter formålet.


Indlægstid: 24. maj 2022